Lägenhet 4:a i Trädgårdsmästarbostaden

Den röda stugan den tidigare trädgårdsmästarbostaden ligger centralt mitt på gården. Stugan består av två plan uppskattningsvis ca 60kvm på bottenvåningen respektive 30kvm 1 trappa upp. Boendet är av enklare karaktär vilket hyran anpassats till.

På bottenvåningen finns en hall, ett äldre men trevligt kök, allrum samt sovrum och badrum. En trappa upp finns ett allrum och sovrum samt två kallutrymmen (förrådsrum).

Trädgårdsmästarbostaden är belägen på Axbergshammars Säteri. 15 km till Örebro, 1 km till väg 50. Busshållplats på gården, 20 minuter in till Örebro C med buss. Boendet har tillhörande insynsskyddad trädgård om ca 600kvm. Egen parkering utanför dörren. Tvättmaskin finns. Hyran är 6950kr /mån i kallhyra. Uppvärmning görs via luftvärmepump och via el. Tillträde from 15:e november 2023 eller enl. ök.

Axbergshammar ligger vid Dyltaån i en naturskön miljö. Trädgårdsmästarbostaden ligger vackert mitt på gården mellan en äldre magasinsbyggnad, ett äldre stall och den västra flygeln.

Intresseanmälan till info@axbergshammar.se

Skriv kort om vem Du är som vill hyra och att det är Trädgårdsmästarbostaden du är intresserad av. Försörjning och vem som ska bo i lägenheten. Därefter bjuder vi in till visning

oznorTO